pirmdiena, 2010. gada 25. janvāris

Konkurss, konkurss, konkurss!



Joprojām turpinās konkurss „Kam tie zābaki: pastāsti par jauniešiem!” Tādēļ – ikviens, kam jau ir 18 gadu, ir mīļi aicināts piedalīties un pacīnīties par jaukām balvām un iespēju nokļūt jautrā subkultūru ballītē!

Kas tev jādara?
Tu pazīsti kādu subkultūru pārstāvi, piemēram, gotu, panku vai hipiju? Varbūt tavs draugs, klasesbiedrs, kursabiedrs vai radinieks ir metālists vai emo? Iespējams, nevienu vēl nepazīsti, bet vēlies iepazīt? Atsūti prezentāciju par šo cilvēku! Prezentācija var būt jebkas – stāsts, intervija, komikss, novērojums utt. – tev ir visas iespējas radoši izpausties un ļaut fantāzijai vaļu! Tikai atceries, ka prezentācijai jāsatur gan aprakstošā, gan vizuālā daļa. Sīkākus noteikumus un vērtēšanas kritērijus meklē konkursa nolikumā.


Kā iesūtīt darbus?
Darbus var iesūtīt divos veidos:
a) pa e-pastu: projekts.subkulturas@gmail.com
b) pa pastu adresē norādot ELM MEDIA, Ganību dambis 15-47, Rīga, LV 1045 (noteikti nosūtīsim atbildi, ka tavu darbu esam saņēmuši).



Konkursa termiņš
Konkurss norisinās no 2009. gada 25. novembra līdz 2010. gada 14. februārim (pasta zīmogs).
Mēnesi pēc darbu iesūtīšanas beigu datuma prezentācijas tiks nodotas arī interneta lasītāju balsojumam projekta emuāros http://projektssubkulturas.blogspot.com/ .



Vērtēšana un balvas
Četrus konkursa laureātus noteiks žūrija, ko veidos projekta dalībnieki un pieaicināti eksperti socioloģijas un žurnālistikas jomā, savukārt piekto uzvarētāju noteiks interneta balsojumā.

2010. gada 20 martā uzvarētāji tiks publicēti http://projektssubkulturas.blogspot.com/ - projekta interneta piezīmēs, laureātus informēsim arī personīgi.

Uzvarētāji saņems dāvanu kartes radošiem un sirsnīgiem pirkumiem, kā arī dažādus noderīgus projekta suvenīrus.



Konkursa noslēguma pasākums

Visi konkursa dalībnieki tiks aicināti piedalīties krāsainā subkultūru ballītē - konkursa noslēguma pasākumā, kur apbalvosim konkursa uzvarētājus. Tā būs iespēja iepazīt jauniešus no visām Latvijas malām, iegūt jaunus draugus un paziņas, kā arī radoši un izzinoši pavadīt laiku jautrā kompānijā. Pasākuma norises laiku un vietu izziņosim katram konkursa dalībniekam personīgi, kā arī šeit: http://projektssubkulturas.blogspot.com/.


Ja radušies kādi jautājumi – droši raksti uz e-pastu projekts.subkulturas@gmail.com.
Un – seko līdzi visiem jaunumiem šeit, projekta piezīmēs http://projektssubkulturas.blogspot.com/.







P.S. Arī Tu vari palīdzēt pastāstīt par konkursu citiem! Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja vienkārši nosūtīsi draugam linku ar šo ziņu par konkursu. PALDIES! :)



0 komentāri:

Ierakstīt komentāru